Kleding tips

desc

Op deze pagina verzamelen we alle kleding tips die we hebben. Veel zal gaan over het kopen van de laatste mode, maar ook hoe je kleding kan combineren zal vaak terug komen.

  • Volg niet álle trends. Het kan verleidelijk zijn om alle nieuwste mode te kopen en met iedere trend mee te gaan, echter dat zal waarschijnlijk resulteren in een negatief saldo op je rekening. Koop alleen kleding omdat je het zelf mooi vind, niet omdat iemand vind dat je het mooi moet vinden.
  • Koop in de kleding uitverkoop of supersale. Het is verleidelijk om mee te gaan met de nieuwste mode, maar je kan zo de helft van je kosten besparen als je in de uitverkoop koopt. Dussss: even een paar maandjes wachten en je kan twee maal zoveel kopen ;)
  • Heb je een wat kleinere kledingkast? Bewaar dan tijdens de zomer je winterkleding in een doos op zolder en vice versa.


Complimenteer je kleding met prachtige sieraden

vrijdag, 11 Mei 2018

Stijlvolle sieraden kunnen ervoor zorgen dat je outfit helemaal af wordt gemaakt. Er zijn diverse sieraden die je kunt dragen om dat effect te bereiken. Welke sieraden je moet dragen, hangt van enkele factoren af. Wij informeren je graag.

Lees meer

Tips om een kledingcadeau te personaliseren

dinsdag, 6 Maart 2018

Een kledingcadeau is leuk om te geven. Een persoonlijke kledingcadeau is nog veel leuker om te geven. Op deze manier weet de ontvanger van het cadeau dat je aandacht hebt besteedt aan het uitzoeken van een leuk en persoonlijk cadeau. Wij geven je tips om een kledingcadeau te personaliseren.

Lees meer

Manieren om te besparen op een winterjas

dinsdag, 6 Maart 2018

Een goede winterjas is onmisbaar in je garderobe. De prijzen voor winterjassen kunnen echter wel tegenvallen. Het is vaak een dure aankoop die je moet doen. Wij geven je enkele manieren om te besparen op een winterjas.

Lees meer

Wat is een parka voor jas?

vrijdag, 13 oktober 2017

Een Parka jas is één van de populairste winterjassen van deze tijd. Door de kenmerken van deze jas zie je hem de laatste paar jaar steeds vaker tevoorschijn komen.De parka is ruim 100 jaar geleden door de Inuit bedacht. Dit is een lokale uit Groenland.

Lees meer